Maatregelen rondom Corona

Update 23 Februari 2021:

  • Er mag één begeleider mee met het 20-weken onderzoek en bij de combinatietest.
  • Tot 3 Maart zullen er helaas géén wens echo’s, geslachtsbepalingen en 3/4D echo’s gemaakt worden. Vanaf 3 maart worden er weer afspraken ingepland.
  • Zoals bekend is mogen er geen kinderen mee naar de medische echo’s. Voor alle onderzoeken die plaats vinden bij Echo Enzo geldt dat alleen de partner/begeleider mee mag.
  • Sinds de aangescherpte maatregelingen werken onze echoscopisten met mondkap en handschoenen. Het advies voor zwangeren en partner hierin is ook een mondkapje te dragen.
  • Net terug van vakantie uit een “code oranje” land? Indien je binnen twee weken na thuiskomst uit een door de RIVM vastgesteld “code oranje” land een afspraak bij ons hebt, dan vragen wij je ons te bellen vóór je op je afspraak komt.

Dit wordt gehanteerd om het risico op besmetting voor jullie én onszelf zo laag mogelijk te houden. Alle echoscopisten bij Echo Enzo zijn namelijk ook verloskundigen en we willen graag garant blijven staan voor het maken van echo’s, maar ook voor het leveren van verloskundige zorg.

We hebben de wachtruimte zodanig ingericht dat ieder koppel 1,5 meter van de ander kan plaatsnemen.

Verder blijft gelden: Kom niet bij verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts, dit geldt uiteraard ook voor de begeleider.

Mocht je een afspraak gepland hebben om een corona test te ondergaan; ook dan graag contact opnemen met ons, zodat we op een ander moment je echo kunnen inplannen.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken voor dit onderzoek? Laat je contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op!

Afspraak maken
Echo Enzo © Privacybeleid